Fitness

Je wilt een slanker, en/of gespierder lichaam? Dat buikje MOET eraf, of die rugpijn komt steeds vaker terug?

Met de juiste begeleiding is fitnesstraining een goede oplossing! 

En die begeleiding bieden wij bij Shape! Geen bezigheidstherapie, maar werken aan resultaat!

In onze fitnesszalen kan iedereen terecht voor een training op maat. Iedereen heeft zijn eigen wensen, en bij Shape is het mogelijk dat ieder op zijn eigen niveau, maar wel hard, werkt aan zijn persoonlijke doelstellingen.

Waarom kiezen veel mensen voor Shape?

Jong en oud, dik en dun, wij staan voor onze leden klaar, en dat verschil merk je in de resultaten!

Al vaker teleurgesteld, weinig kennis van zaken, of wat minder doorzettingsvermogen? NIET BIJ SHAPE! WIj gaan je helpen!

In de meeste gevallen start men met een vrijblijvend introductiepakket (zie prijslijst) en train je de eerste lessen op afspraak. Dit doe je samen met een instructeur/personal trainer. Je krijgt dan, indien gewenst, een uitgebreide intake met o.a. bepaling van vetpercentage, bloeddruk, en een conditietest.

Ook zal je trainer, afhankelijk van o.a. de resultaten van bovenstaande testen, je wensen en evt. beperkingen een persoonlijk schema opstellen waarmee je aan uw doelen kunt werken.

Pas daarna beslis je of je een abonnement of rittenkaart aanschaft. Geen verplichtingen dus, maar eerst een paar keer kennismaken!

Heb je voldoende ervaring in de fitness, en wil jeliever zelfstandig aan de slag? Ook dat kan bij Shape! En ook dan is er altijd een instructeur in de buurt om je te helpen, corrigeren en uw vragen te beantwoorden.

 

Het slechtste wat je kunt doen is uitstellen, met op de bank zitten gebeurd er niks,

DUS GEEF JE NU OP VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING: